fredag 10 juni 2011

Tildas sommarängel

Våran sommarängel från "Tildas" serie har nu hamnat i skylten med lite söta cupcakes (visst ser dom mumsiga ut;), askar och strutar med decoupage.Nu hoppas vi på en skön helg med sol och kunna sitta ute och fika.

Kramar från Kerstin och Anna-Karin.


3 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Vilka läckra saker i läcker färg! Jag älskar turkos! Hur 17 har ni gjort de där cupcakesen? De ser väldigt mumsiga ut! Åh, det är så kul med pyssel! Jag är bara så dålig på att komma till skott. Men mycket rör sig i huvudet och vill ut. =0)
I morgon bitti åker jag och mamma till Danmark. Bl.a loppis på en camping vid havet och picnic på stranden står på programmet. Nu hoppas vi att vädret är med oss!
Ha en skön helg!
Kram!

Monkan sa...

Första gången på eeevigheter som jag har tid att kika runt i bloggar, då är det härligt att hamna här, och få en rejäl boost av inspiration :) Skokartongen dekorerad med tidnings- och notpapper är helt underbar, och vad tjusigt det var med guld på betongminisarna.

Inga fler betongsaker gjorda hos mig, har varit på Gran Canaria en vecka och betongen var för tung att packa ner i resväskan ;) men jag har ett par saker som jag inte visat upp än, kommer snart. Och även ett par till småvaser att visa, men jag tror mina är för små för värmeljus.

Vardag och flärd sa...

Jag älskar Tilda-dockorna, håller på med Fruktträdgårds-Tilda nu.
Ni visar så mycket fint pyssel!
Kram Eva