fredag 15 juli 2011

Änglakuddar

Nu har vi gjort lite textiltryck igen, så himla kul. Här är ett par "änglakuddar" med en jättesöt ängelschablon. Fin att ha på gardinlängder också, eller varför inte på en hissgardin.Vi önskar alla en riktigt trevlig helg från ett idag regnigt Säffle.

Kramar Kerstin och Anna-Karin.

4 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Söta! Hade ju varit jättefint på gardiner som ni föreslår.
Är nu i Köpenhamn för att gå på konsert i kväll. Har regnat en del här med men nu är det uppehåll. Hoppas att det fortsätter så!
Ha en skön helg!!
Kram!

Anna sa...

Såå söta ! va duktig ni ä =) Själv håller jag på att byta fodret på en gammal resväska :/
Kramar från mej

Monkan sa...

Jag har stämplat en del på senare tid, på linnen, men schablon har jag inte testat. Sött motiv och så många fina detaljer, passar jättefint på kuddarna och säkerligen på gardiner också, eller varför inte en kruka. Pillrigt kanske att få ner färg i de smala linjerna? Och apropå pillrigt, ja det var lite läskigt att vända så långa "korvar" :) En tygbredd är nog maxgränsen för hur lång tygkanal man kan trä på stickan, tyget tog mer plats sen när jag hade vänt det och skulle dra igenom garnet.

Era smultron på tråd är ju helt underbara, vilken kul idé.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men idag har ni säkert sol, jag har precis klippt gräset så nu är det dags och kånka ut täcke och bok. Det är jättefina änglakuddar, så lätt det såg ut med schablonen.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria