fredag 5 augusti 2011

Regnigt - än sen...?

Visst känns det väl lite ledsamt att sommaren redan lider mot sitt slut ( vart tog t.ex. juli månad vägen??) MEN det finns fördelar också, för nu börjar de nya hobbykatalogerna att droppa in .Spännande...Mycket nytt o inspirerande, som vanligt. Så blir det för blött för svampskogen så finns det annat att fördjupa sig i under helgen...
Ha det gott !!

6 kommentarer:

Fröken Tindra sa...

Åh, nya kataloger på ingång alltså? Det har jag inte haft en tanke på. Spännande! Åtminstone Panduros borde dimpa ned i lådan. Kul!
Ha en skön helg!!
Kram!

Monkan sa...

Här har solen gassat i flera dagar och det gick alldeles utmärkt att ligga ute och sola igår och bläddra i Slöjd-Detaljers katalog :) och sen blev det en låååång beställning :) Men, men, Panduro kan väl inte ha kommit? På deras webbsida står "snart här", inte kan de vara så slöa så att de missar att uppdatera sidan? Jag får väl ta en sväng förbi affären imorron, eller kan det vara så att ni får den före alla andra?

Åh vilken fin samling trasselhjärtan ni gjort, så många härliga färger, och vilken bra beskrivning den ska jag lägga på minnet. Att ha som brosch var ju ingen dum idé heller.

Egenvävt, inte illa! Sen skoltiden, ja det är ju verkligen ett UFO :) Men det är aldrig för sent, och en löpare låter ju inte så dumt. Mina handdukar fick raskt ett nytt hem hos vännen M som har rött i sitt kök. Nåt mer försök med decoupage på stretchtyg blir det nog inte för min del, kudde har jag gjort förut och kan tänkas bli mer av.

Satu Pysselblogg ! sa...

Ja nu börjar det klia i fingrarna, massor med ideer som man vill förverkliga! Har också bläddrat o bläddrat i katalogen, ser fram emot Panduros!
Kram Satu

Anna-Karin sa...

Ja, idag är det verkligen "katalogväder", (el städväder). Kommer inte undan längre, bara ta tag i skurmoppen. Hoppas vi får en fin vecka iaf. Kram Anna-Karin.

susanne´s smulor sa...

Ooo, har nya panduro kommit!!?? Då måste jag genast åka å hämta en katalog. Alltid lika spännande å se vad som är nytt.
Ha det gott/sussa

Creative Pink sa...

Servetterna är fina var kan man köpa dem ?

Gillade skiffer plattorna dom blev jättefina =)